Haber

Sivasspor ile Sivas Belediyespor yardım maçında karşı karşıya gelecek

10 ili etkileyen depremde kaybeden Kahramanmaraş merkezli vatandaşlar için yapılacak yardım maçında DG Sivasspor ile Sivas Belediyespor karşı karşıya gelecek.

TFF 2. Lig ekiplerinden DG Sivasspor ile Sivas Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maçtan elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.

Konuyla ilgili kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Gençler ve Spor Bakanlık, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, aSpor, beIN Sports, TRT Spor, Tivibu Spor ve TV 8.5’in ana paydaşları olduğu “Omuz Omuza” dayanışma ve yardımlaşma kampanyası, yürekleri ısıtan, yürekleri ısıtan bir yardım kampanyasıdır. Yurt içinde ve yurt dışında şok edici kampanya. Afetlerin ardından kalbi Türkiye için atan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda grubumuz, ‘Omuz Omuza’ projesini pekiştirmek ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için 25 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te Sivas Belediyespor ile Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde dostluk maçı yapacak. Yarışmadan elde edilecek gelirin tamamı, deprem bölgesinde kullanılması amacıyla AFAD’a bağışlanacak.

Kağıt bilet fiyatı 50 TL olarak belirlenen maçın biletleri yarın saat 12:00’den itibaren İVA Park AVM’deki Kongre Müzesi bahçesi ve Sivas Mağazası ile Hanımeli Çarşısı’ndaki Passolig Kart gişesinden satışa sunulacak. İşe gelemeyen taraftarlarımız için ayrıca hatıra bileti düzenlenecektir. Passolig Kart gişelerinde satılacak hatıra biletleri 50 TL olarak belirlendi. Maçın tribün gelirlerinden ve hatıralık biletlerden toplanan bağışların tamamı depremzedelerimize bağışlanacak. Depremzedelerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için destekçilerimizin projemize yoğun ilgi göstermesini temenni ediyoruz.” – SİVAS

haber-iznik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu